Ταξίδι επιβράβευσης για την προσπάθεια και την άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών

Με ένα ευχαριστώ από την Κρήτη έως την Κωνσταντινούπολη και μία ονειρεμένη εκδρομή θα «καλωσορίσει» τη χρονιά που μόλις υποδεχτήκαμε το κέντρο συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας Internus. Μια πρωτοβουλία της διοίκησης του κέντρου «Internus».

Πρόκειται για ένα ταξίδι επιβράβευσης και ειλικρινούς ευγνωμοσύνης προς όλους τους συνεργάτες και εργαζόμενους του κέντρου για την προσπάθεια που καταβάλλουν διαχρονικά, με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της υγειονομικής κρίσης. Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν, δεν κατάφερε να υποβαθμιστεί η ποιότητα στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών ψυχικής υγείας που προσέφεραν οι συνεργάτες της «Internus» προς την κοινωνία.

Στο ταξίδι προς την Κωνσταντινούπολη, τη Βασιλεύουσα, θα πραγματοποιηθεί το έθιμο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ παράλληλα, θα τεθούν οι στόχοι της νέας χρονιάς με φόντο τις νέες προκλήσεις που φέρνει το 2023, αλλά και τα νέα δεδομένα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Άλλωστε, το κέντρο συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας Internus είναι πάντα στην αιχμή της επιστήμης. Τόσο ο επικεφαλής, κλινικός ψυχολόγος Εμμανουήλ Καργάκης όσο και όλοι οι συνεργάτες, μέσα από συνεχείς επιμορφώσεις και διαρκή εκπαίδευση, παρέχουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες σε θέματα ψυχικής υγείας.