Κονιδάκη ΕλπίδαΨυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια

Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Κονιδάκη Ελπίδα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με 4ετή ολοκληρωμένη μετεκπαίδευση στη Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στην εταιρεία «Αλληλεπίδρασις» (Associate Member Of European Family Therapy Association).

Έχει εργαστεί εθελοντικά σε Δομές Ψυχικής Υγείας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηρακλείου και στην Ψυχιατρική Κλινική του Πα.Γ.Ν.Η, καθώς επίσης και στον σύλλογο στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ- ζω με τον καρκίνο». Έχει εργαστεί στο Δήμο Ηρακλείου σε δομή για παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχει συντονίσει ομάδες Διαχείρισης Άγχους σε μαθητές Λυκείου. Είναι υπεύθυνη του γραφείου InterΝus στα Χανιά και της Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης της ΟΕΒΕΝΧ από το 2016. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες για τη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία και ενημερώνεται συνεχώς για τα τρέχοντα ερευνητικά δεδομένα στο χώρο της ψυχοθεραπείας. Πρόσφατα συνέδρια όπου συμμετείχε: 9th Conference of the European Family Therapy Association, Athens, Greece, September 28- October 1, 2016 και 2o Πανελλήνιο Συνέδριο ‘’Αυτοκτονίες και βία στην περίοδο της κρίσης: οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος’’ , Μάρτιος 2018, Αθήνα .

Άρθρα - Δημοσιεύσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

6946566688
Μυλωνογιάννη 23
Χανιά

Social Profiles

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κονιδάκη Ελπίδα συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας:

[]
1 Step 1
Ονοματεπώνυμοyour full name
Skype User IDyour full name
Τηλέφωνοyour full name
Μήνυμαmore details
0 / 1000
Previous
Next

Η Ομάδα μας

Επικοινωνήστε

Ο Καργάκης Εμμανουήλ και οι συνεργάτες του εργάζονται στα γραφεία τους σε Ηράκλειο & Χανιά Κρήτης, παρέχοντας Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική εφήβων και ενηλίκων.